INCUBATOR IP-2S

2600 RON
  • Garantie 24 luni

Incubatorul IP – 2S este destinat incubarii si ecluzionarii oualor de prepelita, gaina, rata/curca sau gasca.

  • Capacitate:
  • Gaina: 176 oua
  • Rata/Curca: 126 oua
  • Prepelita: 442 oua
  • Gasca: 64 oua
  • comanda prin telefon: 0767739200

  • Pentru oua de:
  • Gaina
  • Rata
  • Curca
  • Prepelita
  • Gasca

Detalii:

Rata de eclozare medie este de cca. 85% din totalul de oua fertile - rata superioara tuturor incubatoarelor, iar puii rezultati dovedesc o viabilitate foarte buna (fata de viabilitatea puilor din incubatoare similare mai putin performante / cu deficiente constructive / de design - uniformizare temperatura interioara pe zone in incubator, raport optim oxigen - dioxid de carbon specific la incubare, respectiv (mai ales) la eclozare, controlul corect al echilibrului temperatura - umiditate la eclozare etc.) ori de calitate a componentelor utilizate.

Incubatorul IP – 2S este destinat incubarii si ecluzionarii oualor de prepelita, gaina, rata/curca sau gasca. Cu ajutorul controlerului se seteaza temperatura, umiditatea, intoarcerea si oxigenarea oualor. Incubatorul prezinta 2 etaje fiecare cate o sita de incubatie si o lada de ecloziune. Ouale se aseaza in site de plastic speciale si cu ajutorul motorului dispus in interiorul incubatorului acestea se rotesc cu 45 grade fata de axul central. In functie de ouale incubate, in ultimele 3 zile incubatorul se transforma in eclozor, ouale se transfera din sitele de incubatie in sitele de ecloziune.Randamentul incubatorului este de 85-90% din ouale fecundate. Corpul incubatorului este confectionat din panel de PVC.

Functii:

    • Intoarcere automata a oualor
    • Control automat al temperaturii
    • Afisare temperatura si umiditate
    • Alarma pentru praguri ale umiditatii si temperaturii

Caracteristici:

  • Greutate: 20Kg
  • Putere: 550W
  • Dimensiune: 63x59x75cm
  • Voltaj: 240V 50HZ
  • Capacitate: 176 oua gaina - 126 oua rata/curca - 442 oua prepelita - 64 oua gasca
  • Intervalul de afisare a temperaturii: 5-50°C
  • Rata de incubatie: ≥ 80%
  • Masurarea temperaturii acuratete: ± 0,1°C
  • Precizia de control a temperaturii: ≤ ± 0.1°C
  • Intervalul de afisare a umiditatii: 0-99% RH
  • Control de precizie al umiditatii: ± 5% RH